VRIEND WORDEN
Word vriend
1100 jaar kerkgeschiedenis

Vriend worden

De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom organiseert lezingen en concerten. Wij zijn cultureel ondernemer en ontvangen geen subsidie vanuit het Rijk of de gemeente. Vrienden zijn voor ons belangrijk, onder andere om onze doelstellingen te kunnen realiseren.

Word vriend van de Dorpskerk Ellecom
U bepaalt zelf het bedrag en u krijgt gratis toegang tot alle lezingen en concerten en een uitnodiging voor de Vriendenavond.
Aanmelden kan bij Daniël Wismeijer, tel: 06-51628803

Als welkomstcadeau ontvangt u – bij een jaarlijkse gift van minimaal € 25 – het boek over de bijzondere geschiedenis van de Dorpskerk. 

ANBI
De Stichting kent een ANBI-cultuur registratie. Met een schenking of gift aan de Stichting steunt u niet alleen onze Stichting, maar kunt u ook profiteren van een belastingvoordeel.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Deze AVG heeft als doel het beschermen van persoonsgegevens. Het verplicht organisaties om de persoonsgegevens waarover zij beschikken te beschermen. Beschermen betekent in deze zin dat niet iedereen zomaar over deze gegevens kan beschikken. Voor de stichting betekent dit dat zij in een privacy verklaring inzicht geeft over welke persoonsgegevens zij beschikt en hoe zij deze verwerkt. Lees hier de Privacyverklaring.

    Meer weten over de geschiedenis van de Dorpskerk? Koop dan dit boek en u draagt bij aan de instandhouding van de Dorpskerk. Als u vriend wordt dan ontvangt u het boek gratis.

    HELP MEE DIT EEUWENOUDE MONUMENT TE BEHOUDEN